PE SURSE. Ministrul de Interne recunoaste ca comis o gafa cand a acceptat sa se pozeze cu Alexandru Cumpanasu. “Nu stiam profilul omului si mi-am incasat-o!”

Ministrul Marcel Vela a recunoscut, intr-o discutie privata, ca imaginea sa de demnitar si de membru al guvernului a avut de suferit, in urma controversatei intalniri, imortalizate pe pelicula, cu fostul prezidentiabil Alexandru Cumpanasu.


Daca, initial, a anuntat ca discutia a fost una pozitiva, iar ideea de a face un TelVerde – astfel incat elevii sa aiba curajul de a prezenta tot ceea ce se intampla in scoala, vizavi de fenomenul educational si de fenomenul infractional – a imbratisat-o cu drag, ulterior, dupa criticile aparute in partid si pe retelele de socializare, a schimbat placa si a recunoscut ca, de fapt, a comis o gafa impardonabila.

“A venit la MAI si s-a intalnit cu un consilier, ca sa propuna, ca ONG, mari idei de organizare, in calendarul sau de dialog si intalniri cu societatea civila. M-a prins pe hol, nu am refuzat poza (defect politic) si mi-am incasat-o. Nu stiam profilul omului, am luat-o ca pe o fotografie simpla. A fost o lectie buna!”, a concluzionat Marcel Vela.

Desi Alexandru Cumpanasu a fost pus sub acuzare de procurorii DNA, inca de acum o luna, pentru frauda – dupa ce ar fi mintit ca detine diploma de studii superioare, atunci cand a accesat un post de expert intr-un proiect european derulat de SNSPA – este regretabil faptul ca ministrul Afacerilor Interne a aflat abia acum profilul impostorului Alexandru Cumpanasu, care nu a ezitat sa incerce o recredibilizare in ochii opiniei publice, cu ajutorul fotografiilor de la intalnirea cu inocentul ministeriabil banatean… (V.E.)

Leave a Reply