EXCLUSIV. Sefa Serviciului Judetean Anticoruptie Timis a solicitat instantelor de judecata emiterea unui ordin de protectie impotriva unui ofiter de politie

Judecatorii primei instante locale din Timisoara au luat o hotarare dificila, zilele trecute, cand au fost nevoiti sa decida daca emit un ordin de protectie, la solicitarea Mihaelei Scornea, sefa Serviciului Judetean Anticoruptie Timis, sau considera ca cererea reclamantei nu are temei juridic.


“Respinge cererea. Ia act ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecata. Cu apel in termen de 3 zile de la pronuntare, ce se va depune la Judecatoria Timisoara”, au hotarat, in cele din urma, magistratii, cererea politistei fiind ferita de ochii publicului si, in consecinta, solutionata in camera de consiliu.

Mihaela Scornea continua sa sustina ca are nevoie de protectie, astfel a contestat Hotararea 233/2020, pronuntata de Judecatoria Timisoara in 14.02. 2020, apelul sau fiind repartizat pe rolul Tribunalul Timis pentru termenul din 12.02.2020.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Timis, ordinul de protectie a fost solicitat dupa o disputa familiala care a avut loc in urma cu aproape doua saptamani, cand a fost necesara interventia unui echipaj de la Sectia 5 Politie Timisoara.

Persoana impotriva careia se solicita ordinul de protectie este comisarul sef Aurel Scornea, inspector sef adjunct al IPJ Timis, nimeni altul decat sotul si partenerul de viata al Mihaelei Scornea.

De altfel, problemele aparute intre cei doi soti au determinat-o pe sefa DGA Timis, in 02.12.2019, sa inregistreze la Judecatoria Timisoara o cerere de divort (34436/325/2019).

Deocamdata, nu se stie daca problemele aparute intre cei doi importanti politisti din Timis sunt de natura familiala sau profesionala, insa ce este cert este faptul ca, in ultimile luni, la DGA Timis s-au depus mai multe plangeri impotriva unor ofiteri de politie din cadrul IPJ Timis, inclusiv impotriva sefei Serviciului de Resurse Umane, comisarul sef Nica Claudia Angela, carora Mihaela Scornea le-a dat curs, trimitandu-le spre solutionare la unitatile de parchet.

Inspectorul sef adjunct Aurel Scornea nu a infirmat existenta acestor probleme de cuplu sau de serviciu, insa a refuzat sa faca vreun comentariu… (G.I.)

2 thoughts on “EXCLUSIV. Sefa Serviciului Judetean Anticoruptie Timis a solicitat instantelor de judecata emiterea unui ordin de protectie impotriva unui ofiter de politie

  1. Mai copii. Mie imi pare cusuta cu atza alba povestea asta. Nu cumva totul este doar de dragul telespectatorilor ? Ca doi oameni cu pregatire si functii publice inalte, nu puteau rezolva divortul in liniste la notar ? Sau era nevoie de scandal public. Nu cumva tanti Mihaela vizeaza o functie superioara la capitala iar nea Aurel pe cea a superiorului sau – nea Alin, care la randul sau isi pregateste valiza tot pentru capitala, iar in acest context existenta relatiei de casatorie intre cei doi ar fi nascut suspiciunea ca se “intrajutoreaza reciproc”. Ar fi interesant cum se face partajul ? Oare amiabil ? Cred ca subiectul ar trebui urmarit si sper ca totul sa ramana doar SF…..

Leave a Reply