O autospeciala a Sectiei 3 Politie Timisoara, implicata intr-un accident rutier in intersectia Calea Sagului cu bv. Liviu Rebreanu

O autospeciala de la Sectia 3 Politie Timisoara a fost implicata intr-un accident rutier, in aceasta seara, in jurul orei 22,30, la intersectia dintre Calea Sagului si bulevardul Liviu Rebreanu.


Potrivit martorilor, autospeciala de politie, condusa, din cate se pare, de agentul Ciprian Georgescu, a intrat in intersectie cu semnalele acustice si luminoase pornite, unde a intrat in coliziune cu un VW Bora cu numar de Mehedinti, care circula regulamentar.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Potrivit Codului Rutier, autospeciala politiei avea prioritate, insa conducatorul auto ar fi trebuit sa intre in intersectie cu atentie sporita.

“In caz de accident, raspunzi, chiar daca ai semnalele acustice si cele luminoase in functiune. In opinia mea, vinovat de producea accidentului este politistul care este sofer, pentru ca trebuia sa intre in intersectie cu atentie sporita”, ne-a declarat un fost politist de la Rutiera.

La ora redactarii materialului, conducatorii celor doua autovehicule asteptau un echipaj de la Politia Rutiera, care sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul. (V.E.)

 

Leave a Reply