VIDEO. Masina unui politist de la Rutiera, incendiata intentionat! Camerele de supraveghere au surprins un individ care o stropeste cu benzina si-i da foc

Masina unui politist de la Rutiera a fost incendiata de o persoana necunoscuta, in noaptea de miercuri spre joi, chiar in parcarea blocului unde locuieste. Focul a fost pus dupa miezul noptii, in jurul orei 0,30, asa cum arata imaginile surprinse de o camera de supraveghere montata in zona parcarii.


Se poate vedea un individ care stropeste masina cu un lichid, cel mai probabil benzina, dupa care izbucneste valvataia. Imaginile au fost facute publice pe Facebook de Sindicat Politistilor din Romania Diamantul, care solicita sprijinul populatiei pentru prinderea piromanului.

“Masina unui politist de rutiera din Caras Severin a fost incendiata in parcarea de la domiciliu, de catre un autor necunoscut. Speram ca autorul sa fie depistat cat mai curand si deferit justitiei. Cine are date despre autor, va rugam sa le comunicati catre IPJ Caras Severin”, este mesajul sindicalistilor.

Politistii de la Investigatii Criminale din cadrul IPJ Caras Severin au deschis o ancheta, iar banuielile se indreapta spre un sofer, pe care agentul l-ar fi amendat. Cel mai probabil motiv pare razbunarea, intrucat autorul necunoscut a mers direct la autoturismul politistului, l-a stropit cu benzina si i-a dat foc. (G.I.)

Leave a Reply