FOTO. Incendiu devastator la o primarie din Timis! Documente edilitare si alte bunuri, salvate in extremis de pompierii de la ISU Banat

Pompierii de la ISU Timis au intervenit, in noaptea de duminica spre luni, pentru stingerea unui incendiu violent care a izbucnit la cladirea primariei din localitatea timiseana Pietroasa.


Alarmarea salvatorilor militari s-a produs la ora 3,50 si, urgent, la locul interventiei, aflat la peste 100 kilometri de Timisoara, s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de lucru la inaltime, un echipaj SMURD, doua autospeciale de serviciu si 17 pompieri.

La fata locului, incendiul se manifesta violent la acoperisul primariei, pe o suprafata de aproximativ 250 mp, si la o incapere din cadrul acestea, precum si la acoperisul anexei, unde se afla centrala termica si magazia de lemne.

“Au fost evacuate, partial, o parte din bunurile primariei, impreuna cu alte documente. Nu au fost inregistrate victime”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Deocamdata, nu se cunosc cauzele incendiului si nici valoarea prejudiciului, acestea urmand a fi stabilite dupa efectuarea verificarilor de specialitate de catre personalul autorizat de la ISU Timis.  (V.E.)

UPDATE. Reprezentantii ISU Timis ne-au transmis ca s-a stabilit cauza incendiului: efectul termic al curentului electric. “Au ars elemente combustibile ale acoperisului si anexa, in proportie de 100%. Din incaperile primariei au ars o parte din documente, mobilier si echipamente electronice”.

Foto: ISU Timis

Leave a Reply