Inca un accident mortal in Timis! O femeie in varsta de 53 de ani si-a pierdut viata, dupa ce autoturismun in care se afla s-a rasturnat in sant

La nici o saptamana de la decesul a doi soti intr-un accident de circulatie produs pe DN6, intre Lovrin si Sannicolau Mare, pe o sosea din Timis s-a produs o alta coliziune mortala.


Evenimentul rutier a avut loc, in aceasta dupa-amiaza, pe DJ 592, in localitatea Berini, si s-a soldat cu moartea unei femei in varsta de 53 de ani.

Accidentul s-a produs din cauza unui sofer, care venea dinspre Tormac, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului, provocand rasturnarea autoturismul in afara partii carosabile.

La locul interventiei s-au deplasat, urgent, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un elicopter SMURD, opt pompieri si doua echipaje SAJ.

“In  urma accidentului au rezultat 4 victime, toate au avut nevoie de asistenta medicala. Din nefericire un pasager a fost declarat decedat. Doua victime au fost transportate la spital cu autosanitarele SAJ si SMURD, iar soferul a fost preluata de elicopterul SMURD  si transportat la spital”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa, urmand sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul. (V.E.)

Leave a Reply