La Iulius Town Timisoara reincep diminetile cu povesti, spuse de marionete. Duminica isi spune povestea „Ursul pacalit de vulpe” (P)

Daca ai nevoie de inspiratie pentru activitatile din acest weekend sau pentru a alege cadouri potrivite de Ziua Indragostitilor, o gasesti la Iulius Town Timisoara.


Reincepe seria spectacolelor de teatru pentru copii, iar targurile tematice sunt sursa perfecta sa gasesti un dar cu dragoste.

Ce pot face copiii intr-o zi de duminica, in Iulius Town? Sa se bucure de distractie fara limite.

Din 9 februarie 2020, in food court, reincep diminetile cu povesti, spuse de marionete. In fiecare duminica, intre orele 11,30 si 13, cei mici sunt invitati sa descopere lumea ludica a basmelor. In aceasta saptamana, vor afla peripetiile „Ursului pacalit de vulpe”, intr-un spectacol care ii va amuza, dar din care vor invata si lectii pretioase.

Pentru ca experienta lor sa fie completa, Iulius Town ii invita sa se imbarce in „Trenuletul Distractiei”, calatoria prin mall in vagoanele vesele fiind prilej de a petrece timpul cu prietenii. Trenuletul se pune in miscare in fiecare zi, la etajul Iulius Mall, intre orele 15 – 20 de luni pana vineri si in intervalul 10 – 22, cu o ora pauza, de la 15 la 16, sambata si duminica.

Iar daca vrei ca distractia celor mici sa continue, ii asteptam sa se bucure de intalnirea cu  personajele animate preferate, sambata si duminica, intre orele 16 si 18.

Te pregatesti pentru Valentine`s Day? In acest weekend, la Iulius Town se desfasoara doua targuri indragite de public. Daca vrei sa oferi unicitate, poti alege dintre propunerile Targului de bijuterii si accesorii fashion. Un colier realizat manual, o esarfa in culori vii sau un papion personalizat sunt doar o mica parte dintre sugestiile artizanilor creativi, prezenti de vineri pana duminica, in perioada 7 – 9 februarie, la demisolul Iulius Mall, in zona Atrium.

Daca dragostea ta se inspira din natura, vei gasi variante potrivite pentru a imbina cadoul cu utilitatea, la Targul de produse naturale si handmade, care se desfasoara in aceeasi perioada, la demisol. Un dar dulce ca mierea, aromat ca ceaiurile si siropurile naturale sau gustos ca preparatele homemade pot fi alegeri reusite. Descopera mult mai multe optiuni la targurile de la Iulius Town! (I.P.)

 

Leave a Reply