Cel mai incomod functionar public din Primaria Timisoara, citat in fata comisiei de disciplina! Pentru a avea garantia unei judecati corecte, “inculpatul” cere ajutorul publicului

Cel mai incomod functionar public din Primaria Timisoara, un hater autentic, in versiunea primarului Nicolae Robu, a fost citat sa se prezinte, luni, 10 februarie, la ora 11, in sala de sedinte a institutiei de pe bv. C.D. Loga, pentru a fi audiata de membrii comisiei de disciplina.


Mirela Toc, care-si desfasoara activitatea in cadrul Biroului Salubrizare, este vizata de doua sesizari, depuse in 11.12.2019 si 17.01.2020, de aceeasi persoana, in care i se aduc acuzatii de natura profesionala.

“Puteti formula o intampinare care sa contina raspunsul dumneavoastra la toate capetele de acuzare, precum si mijloacele de proba prin care apreciati sa va aparati”, se mentioneaza in citatie.

Potrivit Mirelei Toc – care a invitat publicul, sustinatorii, sa vina in sala, sa asiste la dezbateri, pentru a avea garantia unei judecati corecte -, motivul cercetarii disciplinare tine de neindeplinirea atributiilor de serviciu. Cum ar fi, de exemplu, refuzul explicit de a participa la campania de identificare a rampelor clandestine de gunoi de pe strazile orasului, sub pretextul ca este o activitate sub nivelul sau de pregatire.

Totusi, surse din Primaria Timisoara ne-au dezvaluit ca, de aceasta data, lucrurile sunt mai serioase si nu se are in vedere, neaparat, refuzul de a executa anumite activitati edilitare, considerate sub demnitatea sa.

De aceasta data, se pare ca “anchetatorii” au date concrete ca Mirela Toc a transmis in afara institutiei documente de serviciu la care a avut acces, precum contracte, decizii cu caracter intern sau facturi, fiind monitorizata de catre informaticienii primariei.

Inca nu se stie daca Mirela Toc a adresat invitatia de a veni in sala, pentru a o sustine, si colegilor sai din filiala locala a PLUS, partid din care face parte, din vara anului trecut.

Angajata in Primaria Timisoara in urma cu 13 ani, Mirela Toc a devenit, in scurt timp, un adevarat avertizor de integritate, depunand la unitatile de parchet mai multe plangeri penale impotriva fostului primar Gheorghe Ciuhandu.

Atitudinea sa justitiara s-a prelungit si in timpul administratiei Nicolae Robu, motiv pentru care s-a incercat izolarea sa, pentru a nu mai intra in posesia unor documente cu care sa loveasca in imaginea institutiei.

“Pe vremea fostului primar, in ciuda acestor situatii neplacute, atat pentru mine, dar mai ales pentru fostul primar, nu si-a permis nimeni din primarie sa ma ameninte sau sa ma supuna la vreo forma de presiune sau sa savarseasca vreun abuz asupra mea. In schimb, de la venirea actualului primar la conducerea primariei, abuzurile, nedreptatile si sicanele s-au dezlantuit asupra mea ca un uragan”, a precizat Mirela Toc intr-un mesaj postat pe Facebook.

Deocamdata, nu se poate anticipa deznodamantul audierii de luni, insa prin Primaria Timisoara se colporteaza zvonul ca “problema” Mirela Toc va fi rezolvata in asa fel, incat sa nu devina un factor de bruiaj public, in cursa primarului Nicolae Robu pentru un al treilea mandat la conducerea Timisoarei. (Mara Ion)

Sursa foto: pressalert.ro

One thought on “Cel mai incomod functionar public din Primaria Timisoara, citat in fata comisiei de disciplina! Pentru a avea garantia unei judecati corecte, “inculpatul” cere ajutorul publicului

  1. Va doresc mult success la comisia de dezbatere …. aceasta Doamna lupta cu un monstru enorm … unul care se numeste Coruptie …. Eu urmaresc calvarul prin care trece dins de citiva ani…
    mu stiam la inceput cine este dar m-am amintit de dinsa de copila….
    provine dintro Familie exemplu in Beregsaul Mare …. Cu Parintii ca adevarati stilpi ai comunitatii..
    Este Foarte Trist ca dupa 31 de ani lucrurile sa fie la fel…. ….. Eu am Speranta ca adevarul iasa la iveala si aceasta Doamna sa nu mai fie hartuita la locul de munca …
    Timisoara este un sestpool de mizerie si coruptie ….‼️

Leave a Reply