Comisarul sef Florin Turnagiu revine la IPJ Timis, dupa o perioada in care a fost detasat la conducerea politiei din Caras-Severin

Detasarea politistului timisorean Florin Turnagiu la conducerea IPJ Caras-Severin a ajuns la final, ofiterul urmand sa revina la baza, in functia de sef al Serviciului Politie Rutiera din cadrul IPJ Timis.


Potrivit ordinului semnat, astazi, de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, din data de 10 februarie, la sefia IPJ Caras-Severin va fi detasat comisarul sef Cristian Sorin Goian, care, in prezent, detine functia de sef al Serviciului Judetean Caras-Severin din cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Timisoara.

Acesta este absolvent al Academiei de Politie, promotia 1995, Facultatea de Drept, profil Combaterea Crimei Organizate.

In urma revenirii la post a comisarului sef Florin Turnagiu, este de asteptat ca ofiterul care i-a tinut locul, comisarul sef Ionel Iacobescu, sa revina la Politia Municipiului Timisoara, unde detine functia de adjunct al comandantului Daniel Draguta.

Reamintim ca, in perioada in care a fost inspector sef la IPJ Caras-Severin, comisarul sef Florin Turnagiu a colaborat cu procurorii in ancheta complexa care i-a vizat pe mai multi politisti din subordine, acuzati ca au dat permise de port-arma contra cost, fara ca vipurile care le solicitau sa treaca printr-o examinare serioasa. Imediat dupa declansarea acestui scandal, prefectul de Caras-Severin si-a dat demisia. (G.I.)

 

2 thoughts on “Comisarul sef Florin Turnagiu revine la IPJ Timis, dupa o perioada in care a fost detasat la conducerea politiei din Caras-Severin

Leave a Reply