Auchan for YOU @IuliusTown! – un concept cultural inedit, in Timisoara. Targul Vinyl Rocks, concerte cu Pandora si Byron (P)

Timisoara este un oras al culturii, al oamenilor deschisi la nou si al implicarii sociale. Sunt motivele pentru care, in 2016, Timisoara a castigat titlul de Capitala Culturala Europeana pentru anul 2021.


Auchan si Iulius Town Timisoara sustin miscarea culturala locala, alaturi de Asociatia TM2021, prin demararea unui proiect inedit, al carui scop este acela de a aduce un plus agendei de evenimente, cu actiuni captivante, interactive si orientate spre multiculturalitate.

Incepand din 2020, intr-un efort comun, Iulius Town si Auchan dezvolta proiectul multianual „Auchan for YOU @IuliusTown”.

Este un concept inedit de implicare culturala, care cuprinde o serie de evenimente de interes general, cu un impact artistic sau social, care vor completa programul din urmatorii ani al Asociatiei Timisoara 2021 – Capitala Culturala Europeana.

Primul eveniment din cadrul proiectului este „Vinyl Rocks”, un targ organizat de VINILOTECA, care se va desfasura in perioada 14 – 16 februarie 2020, in Atrium Iulius Mall.

In weekend-ul dedicat iubirii sarbatorim prin muzica nostalgica pe vinil, alaturi de artisti, formatii rock, producatori de muzica, magazine specializate si elevi ai scolilor de profil. Este modalitatea noastra de a ne exprima sentimentele si de a aduce comunitatea impreuna.

Pe langa expozitia atipica de viniluri, targul include si o agenda de evenimente muzicale. Pe 14 februarie vor fi workshop-uri tematice cu Mimo Obradov şi Bogdan Puris pana la ora 18.00, iar de la ora 19,15, melomanii sunt invitati la concertele Pandora si Byron.

Sambata, pana la 18, vor fi prezentari de echipamente audio home si profesionale, iar seara va continua cu spectacole sustinute de Scoala ARTSOMA.

Duminica, targul va avea in completare prezentari de specialitate ale Scolii de DJ. Mai mult, pentru iubitorii de muzica, dar si de fotografie, va fi organizat un concurs online. Tot ce trebuie sa faci este sa te fotografiezi la Vinyl Photo Corner in hipermarketul Auchan din Iulius Town si sa postezi imaginea drept comentariu pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fie ca ai crescut printre viniluri de cand te stii, fie ca iubirea pentru ele a aparut recent, acum te poti bucura in voie, inconjurat de oameni care iti impartasesc pasiunea. Sarbatorim Valentine’s Day aducand recuzita perfecta pentru seri muzicale de neuitat! AUCHAN rocks the love @IuliusTown! (I.P.)

Leave a Reply