Eugen Tomac dezminte zvonul ca PMP va fi absorbit de PNL. “Am fost validati prin vot de romani si vom reusi si de acum incolo, pe cont propriu!”

Liderul PMP, Eugen Tomac, neaga zvonul lansat de Moise Guran, potrivit caruia PMP va fi absorbit de PNL. Intr-un mesaj postat pe reletele de socializare, Tomac acuza faptul ca Moise Guran ataca prin dezinfomare, asa cum facea si la Europa FM, acolo unde ar fi luat sondajele IMAS de la USR si le prezenta drept realizate la comanda Europa FM. Iata mesajul liderului PMP:


Guran ataca prin dezinformare, asa cum o facea si la Europa FM. Fostul jurnalist crede ca, odata intrat in politica, poate folosi aceeasi tactica pe care o utiliza in presa.

Lua sondajele IMAS de la USR, le prezenta drept realizate la comanda EuropaFM, pentru a fi cat mai credibile, si dezinforma – exact asa cum o fac propagandistii de stanga.

Acum vine si ataca jalnic spunand cateva minciuni in lant.

Prima minciuna este ca PMP isi doreste sa fuzioneze cu PNL. Nu, domnule, nu avem o asemenea agenda si, asa cum am reusit sa trecem prin fiecare competitie electorala, validati prin vot de romani, asa vom reusi si de acum incolo, pe cont propriu.

PMP nu va fuziona cu PNL!

A doua minciuna este atacul la Presedintele Basescu, dupa ce acesta a spus un lucru de bun simt. Toti trebuie sa-l sustinem pe Nicusor Dan, candidatul USR.

Noi credem ca partidele antiPSD trebuie sa aiba un candidat comun pentru ca avem alegeri intr-un singur tur, iar PMP este pregatit oricand sa discute politic cu USR acest subiect.

Candidatul trebuie insa sa fie cel mai bine plasat, altfel se risipesc voturile.

Si ultima minciuna este atacul la Theodor Paleologu, care a obtinut un scor onorabil, peste 500.000 de romani l-au votat, indiferent ce prostii ati spus unii si altii, si nu a facut jocul nimanui.

Legat de jocuri, poate ne raspunde Guran la trei intrebari:

  1. De ce prezenta sondajele unui partid politic drept sondaje realizate de Europa FM?
  2. De ce nu a candidat la prezidentiale Dacian Ciolos, care statea mult mai bine in sondaje decat Dan Barna?
  3. De ce il ataca pe Nicusor Dan, candidatul USR care sta mai bine in sondaje decat Vlad Voiculescu?”, scrie Eugen Tomac. (Mara Ion)

Leave a Reply