Incident pe Muntele Mic! Milionarul Romeo Dunca, acuzat ca a aruncat intr-o rapa motocicleta unui practicant de enduro

Un incident produs pe Muntele Mic, nu cu mult timp in urma, in care ar fi fost implicat milionarul timisorean Romeo Dunca (foto 2), a devenit subiectul preferat de discutii al practicantilor de enduro din zona Banatului.


Amatorii de sporturi extreme pe zapada povestesc ca milionarul, enervat peste masura ca motociclistii care-si tureaza motoarele pe Muntele Mic ii distrug partiile, a decis sa le deo o lectie: a luat un motor KTM, care era oprit, intr-o pauza de adrenalina, si l-a aruncat intr-o rapa.

Ulterior, l-ar fi despagubit pe proprietarul vehiculului, un tanar socat de gestul milionarului. Cu siguranta, acoperirea prejudiciului l-a determinat pe motociclist sa nu mai depuna niciun fel de plangere, insa ecourile incidentului inca persista in tagma practicantilor de enduro.

“Am auzit si eu zvonuri despre acest eveniment, insa nu pot sa confirm, pentru ca nu am dovezi. Domnul Dunca face cam ce-l taie capu’ pe Muntele Mic.

Nu putem spune ca si-a cumparat munte, ci ca a luat pe gratis un munte si s-a instapanit. Comuna noastra pierde din relatia cu acest om de afaceri, care nu plateste nici macar concesiunea pentru telescaun. Are o presa buna la Resita, sunt jurnalisti care-i gadila orgoliul si-l ridica in slavi, asa ca ne este tot mai greu sa rezolvam litigiile cu el”, ne-a declarat primarul localitatii carasene Borlova, Mihai Maralescu.

De cealalta parte, milionarul Romeo Dunca spune ca nu a distrus nicio motocicleta, desi i-ar fi placut ca intamplarea scornita de practicantii de enduro sa fi fost chiar reala.

“Nu am aruncat nicio motocicleta in rapa, nu stiu cine a inventat asta. Dar, nu inseamna ca nu as fi tentat, uneori, sa fac acest lucru, pentru ca vin tot mai multi motocliclisti pe Muntele Mic, care-mi distrug partiile.

Nu e confortabil msa vezi cum unii isi bat joc de munca si de banii tai. Pe de alta parte, daca as fi aruncat o motocicleta in rapa, sigur nu l-as fi despagubit pe proprietar, pentru ca, daca tot am aruncat-o, insemana ca am avut dreptate. Nu stiu cine tot inventeaza subiecte cu Dunca, chiar zilele trecute am citit, iarasi, in ziare, un articol in care eram personajul principal”, ne-a declarat Romeo Dunca. (G.I.)

Leave a Reply