Retailerul britanic Superdry a deschis primele doua magazine din afara capitalei, in reteaua IULIUS, la Timisoara si Cluj-Napoca (P)

Componenta de retail din reteaua IULIUS isi imbogateste constant portofoliul cu branduri internationale, apreciate in intreaga lume. La finalul anului trecut, atat in ansamblul mixt Iulius Town Timisoara, cat si in Iulius Mall Cluj s-a inaugurat Superdry, o prezenta globala in industria sport fashion.


Superdry, retailer britanic de imbracaminte casual si sport, a deschis primele sale locatii din afara Bucurestiului, in Iulius Town Timisoara si in Iulius Mall Cluj.

Piese vestimentare precum geci, hanorace, blugi si pantaloni, dar si accesorii si incaltaminte, cu un design unic si care asigura confort, atat pentru barbati, cat si pentru femei, pot fi descoperite in noile locatii.

Articolele sunt potrivite stilului urban-casual, pentru outfit-uri care inspira originalitate. Clientii gasesc nu doar colectii originale pentru tinute de zi cu zi, ci si doua linii cu tehnologii speciale: Superdry Sport – imbracaminte si accesorii pentru sport – si Superdry Snow – linia vasta de imbracaminte pentru ski, disponibila in magazin in sezonul rece.

Superdry este un brand contemporan, care se remarca prin tesaturile de calitate si care imbina stilul american-vintage cu grafica realizata manual. Adaptarea personalizata a articolelor, dar si stilurile diversificate au dus la obtinerea titlului de lider mondial in grafica manuala si croieli.

Atentia la detalii si colectiile speciale in functie de sezon au facut ca brandul sa fie purtat de celebritati precum Bradley Cooper, Zac Efron sau Justin Bieber.

Superdry este prezent in 65 de tari, detinand mai mult de 750 de magazine in intreaga lume.

In Iulius Town Timisoara, alte doua magazine ale unor branduri de renume pe segmentul sport s-au deschis in luna decembrie: VGeneration si New Era.

Acestea sunt, de asemenea, premiere pentru regiunea de vest a tarii. VGeneration este distribuitorul oficial in Romania al brand-urilor VANS si New Era.

In plus, reuneste cele mai cunoscute si apreciate branduri internationale, cum ar fi Superdry, Fila, Puma, UGG, Saucony si, bineinteles, VANS, pentru crearea unor tinute complete. New Era este o companie americana, specializata in sepci si accesorii.

Cu o experienta de 100 de ani in productia sepcilor de cea mai inalta calitate, brandul detine peste 500 de licente diferite in portofoliul sau, iar din 1993, a fost furnizorul exclusiv de sepci pentru Baseball Major League.

Leave a Reply