Impact frontal intre un TIR si un BMW, pe un drum national din Timis! Pentru salvarea de la moarte a unei tinere in varsta de 20 de ani, chemat elicopterul SMURD

Operatiune de salvare contracronometru declansata de pompierii militari de la ISU Timis, in aceasta dupa-amiaza, in urma unui grav accident rutier soldat cu ranirea a trei persoane.


Evenimentul a avut loc pe raza localitatii Cosevita si a fost provocat de un tanar teribilist, in varsta de 33 de ani, aflat la volanului unui BMW inmatriculat in Germania, care, din cauza vitezei, intr-o curba, a pierdut controlul volanului si s-a izbit frontal de un TIR.

“Un barbat in varsta de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 68 A, iar la un moment dat, la km 49 + 100, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului si a patruns pe contrasens, izbindu-se de un autotren care circula regulamentar din sens opus, condus de un barbat in varsta de 52 de ani. In urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv barbatul in varsta de 33 de ani, un tanar in varsta de 21 de ani si o tanara in varsta de 20 de ani, pasageri in autoturism”, a transmis Biroul de presa al IPJ Timis.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Timis, Elena Megherea, salvatorii au intervenit cu 1 autospeciala de stingere cu modul de descarcare, 1 ambulanta SMURD si, ulterior, elicopterul SMURD, care a preluat-o si a transportat-o la spital pe tanara in varsta de 20 de ani, intrucat prezenta leziuni multiple si grave. Celelalte doua victime au fost preluate de ambulante.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. (Mara Ion)

Leave a Reply