Noua echipa de conducere a Curtii de Apel Timisoara, confirmata oficial de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

Sectia pentru judecatori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, in sedinta de joi, 20 februarie, sa delege alti judecatori in functiile de conducere vacantate de la Curtea de Apel Timisoara, dupa pensionarea intempestiva, in aceeasi zi, a fostilor sefi.


Astfel, dupa cum a anuntat Impact Press inca de saptamana trecuta, noua echipa de conducere care a fost instalata oficial in functie, din data de 21 februarie, este formata din urmatorii judecatori: Iotcovici Ramona-Loredana, presedinte, Herciu Radu-Horia, vicepresedinte, Balcu Eugenia-Corina, vicepresedinte.

Toti trei sunt delegati la conducerea Curtii de Apel Timisoara, “pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

De asemenea, in aceeasi sedinta, judecatorul Herman Daniel-Ioan a fost delegat, pentru aceeasi perioada, la conducerea Sectiei I civila. Toate candidaturile au fost votate cu scorul de 10 – 1, unul dintre membrii Sectiei pentru judecatori opunandu-se numirilor.

In cele din urma s-a rezolvat si dilema judecatoarei Gavrilescu Maria Ofelia, care, la ultima sedinta a Sectiei pentru judecatori din cadrul CSM a decis sa renunte la pensionare. Magistratul s-a razgandit din nou si, in sedinta din 20 februarie, Sectia pentru judecatori a avizat eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei Gavrilescu Maria Ofelia. (G.I.)

 

Leave a Reply