CULISE. Dupa ce si-a denuntat la parchet doua subalterne, sefa OPC Timis este somata de patroana unui salon de infrumusetare sa-si plateasca “factura” de aproape 1.000 de euro

De suparare ca a ratat, in ultimul moment, numirea in functia de comisar sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Regiunea Vest Timis, Mihaela Ignat, actuala sefa a CJPC Timis, a decis sa intre in concediu medical. Probleme oftalmologice…


Asta, dupa ce a esuat si in incercarea de a o aduce la o dezbatere televizata, in direct si la o ora de varf,  pe Claudia Besileu, jurista institutiei, care, in urma cu o luna, a acceptat delegarea in functia de comisar sef al  CRPC Regiunea Vest Timis.

Intuind dorinta de revansa, noua sefa regionala a anuntat ca va trimite la marea confruntare televizata pe purtatorul de cuvant, motiv care a dus la demobilizarea subita a Mihaelei Ignat, dar si a realizatorului TV…

Intre timp, Impact Press a intrat in posesia unei fotografii cu un puternic impact emotional pentru Mihaela Ignat, care, anul trecut, si-a denuntat la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, personal la procurorul Lucian Papici, doua subalterne, pe care le-a acuzat ca ar fi beneficiat de servicii gratuite de coafura si manichiura la un salon de infrumusetare din centrul comercial Bega.

Desi DNA-ul, care a preluat plangerea de la Lucian Papici, a ratat flagrantul organizat in fata magazinului Bega, inspectoarele Marinela Ilias si Maria Parvulescu au fost retinute si, ulterior, trimise in judecata de procurorul anticoruptie Lucian Dolcu, sub acuzatia de luare de mita in forma continuata. Dosarul se afla pe rolul Tribunalului Timis.

Revenind la fotografia primita la redactie, in care poate fi identificata Mihaela Ignat, asteptandu-si randul sa fie coafata, nu putem trece peste dezvaluirea facuta de patroana salonului in discutie, intr-un cadru privat, potrivit careia sefa OPC Timis ar fi beneficiat de anumite favoruri de infrumusetare, similare, oarecum, cu ale colegelor denuntate la parchet.

“O perioada, am fost salonul preferat de Mihaela Ignat si, in baza unei relatii de prietenie, am acceptat toate programarile sale, atat la coafura, cat si la unghii. Nu se punea problema de plata imediata, pentru ca stabilisem sa achite serviciile o data pe luna sau cand se aduna o suma mai mare. La un moment dat, am verificat in evidente si avea de plata peste 4.000 de lei. I-am transmis sa vina sa achite nota, altfel nu va mai beneficia de serviciile noastre. De atunci, nu a mai venit la salon”, a dezvaluit patroana salonului de lux din Timisoara.

Este posibil ca, intre timp, Mihaela Ignat sa-si fi achitat nota de plata sau datoria sa se fi prescris, insa ramane un semn de intrebare vizavi de atitudinea unui conducator de institutie de control, care-si denunta la parchet subalternii, insa, judecat la rece, are acelasi comportament la limita moralitatii profesionale. Deocamdata, Mihaela Ignat nu a putut fi contactata pentru a-si prezenta un punct de vedere vizavi de aceasta situatie… (V.E.)

One thought on “CULISE. Dupa ce si-a denuntat la parchet doua subalterne, sefa OPC Timis este somata de patroana unui salon de infrumusetare sa-si plateasca “factura” de aproape 1.000 de euro

  1. Cat de boschetara sa fii sa nu iti permiti sa achiti nota la un salon de coafura…vai mama ei de sluga.

Leave a Reply