Team Up & Run, targ de martisoare, teatru pentru copii si multe alte surprize, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

In acest weekend, primavara isi intra in drepturi la Iulius Town Timisoara. Targ de martisoare, ateliere de origami sau Muzeul Figurilor de Ceara sunt doar cateva din surprizele care te asteapta sa le descoperi.


Pentru ca anotimpul in care natura renaste vine cu pasi repezi, evenimentul Team Up & Run te provoaca sa iti aduci prietenii si sa va depasiti limitele.

Ajuns la a sasea editie, Team Up & Run va avea loc sambata, 29 februarie 2020, de la ora 8,30, si va incepe in zona Sizeer, unde vor fi distribuite kit-urile pentru alergare. Conceptul Team Up & Run promoveaza sportul in echipa, devenind, astfel, un team building.

Participa atat angajati ai companiilor din United Business Center (UBC), colegi de serviciu, prieteni, familii, cat si pasionati de sport. Traseele pe care acestia le vor avea de parcurs sunt in Iulius Mall, parcul Iulius Gardens si cele trei cladiri UBC, facand competitia una cu totul speciala.

Sambata, 29 februarie, de la ora 12 pana la ora 18, in Atrium va avea loc Atelierul de Origami. Parintii impreuna cu micutii lor sunt asteptati sa plieze o floare de lotus, alaturi de voluntarii de la „Petalele Pacii”.

„Iedul cu trei capre” va sosi in Iulius Town Timisoara, duminica, 1 martie, de la ora 11.30, in zona food court. Teatrul cu papusi ii va conduce pe cei mici pe taramul ludic al basmelor.

Pana pe 15 martie va asteptam la Muzeul Figurilor de Ceara, de la etajul Iulius Town, unde veti face cunostinta cu personalitati mondiale.

Costul biletului este de 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru elevi, liceeni, studenti si pensionari. Pentru copiii in varsta de pana la 6 ani, intrarea este gratuita. Expozitia aduce in prim-plan figuri de ceara, care reproduc in detalii fine imaginea unor celebritati din industria filmului, sportivi de renume si figuri politice.

Parfumul primaverii patrunde timid in Iulius Town Timisoara prin vestitorii sai: martisoarele. Pana luni, 2 martie, in zonele Intersport, Atrium si culoarul Anna Cori are loc Targul de Martisoare, unde sunt prezenti peste 40 de artizani. Aici vei descoperi bijuterii, decoratiuni unicat, cosmetice, dar si simboluri cu snur rosu si alb speciale, din argint, piele, fimo, lemn, hartie sau ceramica.

Pe cei mici, Trenuletul Distractiei ii asteapta de luni pana vineri, in intervalul orar 15 – 20, iar de sambata pana duminica, de la ora 10 pana la ora 15 si de la 16 pana la 20. Mica garnitura se va plimba cu pasagerii la etajul Iulius Mall, in zona Kids.

Te asteptam in Iulius Town Timisoara sa petrecem un weekend plin de activitati interactive! (I.P.)

Leave a Reply