Abonatii UPC vor fi preluati de Vodafone Romania, in urma fuziunii dintre cele doua companii. Contractele pentru servicii raman neschimbate

Unul dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Europa a preluat compania UPC Romania, care va inceta sa mai existe din data de 31 martie. Intr-un comunicat de presa, Vodafone Romania anunta achizitia si spune ca toate contractele clientilor raman neschimbate.


“Dorim sa va informam ca Vodafone Romania si UPC Romania au demarat proiectul de fuziune dintre cele doua companii.

Data efectiva a fuziunii este 31 martie 2020 si reprezinta o etapa a procesului de integrare, care a inceput in 2019, imediat dupa aprobarea achizitiei UPC de catre Comisia Europeana.

Ca urmare a fuziunii, UPC Romania isi va inceta existenta ca entitate juridica, fiind absorbita de catre Vodafone Romania.

Vodafone Romania va initia in perioada urmatoare o ampla campanie de informare a clientilor UPC Romania, prin toate canalele – scrisori de informare care vor insoti factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate cu privire la faptul ca Vodafone Romania S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicatii, incepand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele doua companii, precum si despre toate modificarile relevante legate de aceasta schimbare.  Vom reveni cu mai multe informatii despre aceasta etapa la momentul fuziunii”, se arata in comunicat.

Pentru persoane fizice: 

Contractele pentru serviciile curente raman neschimbate. Acest lucru este valabil si pentru contractele de servicii oferite de UPC.

Pentru persoane juridice:   

Contractul pentru serviciile curente oferite de Vodafone ramane neschimbat. Acest lucru este valabil si pentru contractele de servicii oferite de UPC.

Vodafone Romania are o prezenta de 22 de ani pe piata locala. (I.P.)

Leave a Reply