Maria Grapini duce cazul Sorina Pintea in Parlamentul European si are nevoie de poze cu care sa dovedeasca “tratamentul inuman – transport la spital in catuse, a unei femei bolnave”

Si-a asumat cu curaj sutele de injuraturi care au curs pe retelele de socializare, dupa ce a sarit in apararea fostului ministru Sorina Pintea, arestata preventiv intr-un dosar de coruptie, iar acum a anuntat ca va face un pas mai departe. De la Bucuresti, la Strasbourg.


Europarlamentarul Maria Grapini este hotarata sa prezinte cazul disperat al Sorinei Pintea, care s-a imbolnavit subit dupa ce a ajuns dupa gratii, in Parlamentul European si face un apel la romani sa-i trimita poze cu care sa ilustreze aceasta drama provocata de justitia din Romania.

“Apel catre romani! Saptamana viitoare doresc sa vorbesc despre cazul Sorina Pintea, la Strasbourg! Am nevoie de poze in care se poate vedea tratamentul inuman – transport la spital in catuse, a unei femei bolnave!

Precizez: Nu am fost colega de partid,asa cum spun unii care ma injura;asa acum am mai precizat, eu am intrat in politica in 2005, in Partidul Umanist,din revolta. Am ramas umanista indiferent de numele pe care l-a avut de-a lungul celor 14 ani acest partid si am fost in alianta cu PSD la toate alegerile la care eu am candidat!

Nu am fost prietena cu Sorina Pintea dar de cate ori am apelat la ea, in calitate de ministru pentru sesizari de la cetateni sau organizatii profesionale, doamna Puntea si-a facut timp sa discute cu persoanele in cauza!

Pentru a preintampina atacuri, fac precizarea ca am intervenit si pentru alte cazuri (Mariana Rarinca, doamna Secara, Camelia Simicala, judecatorul Mustata etc). Nu conteaza functia, conteaza omul!”, este mesajul europarlamentarei din Timisoara. (Mara Ion)

 

4 thoughts on “Maria Grapini duce cazul Sorina Pintea in Parlamentul European si are nevoie de poze cu care sa dovedeasca “tratamentul inuman – transport la spital in catuse, a unei femei bolnave”

  1. Nu am auzit-o pe paparuda asta agramata sa faca scandal cand o femeie anonima a ars pe masa de operatie,dar mereu sare in apararea bietilor corupti care se imbolnavesc subit,atunci cand ajung la loc racoros!!

Leave a Reply