AMANARE. Seminarul CCIA Timis privind importanta solicitarii si obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu va fi reprogramat (P)

Programat pentru data de 11 martie, seminarul cu tema “Importanta solicitarii si obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu”, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, se amana pentru pentru o data care va fi comunicata ulterior.


“Seminarul de informare a agentilor economici privind legislatia in domeniul situatiilor de urgenta, programat pentru data de 11martie a.c., se amana pentru o data care va fi comunicata ulterior. Aceasta masura a fost luata din motive orbiective”, ne-a transmis Rodica Olinic, consilierul de relatii publice al CCIA Timis.

Temele seminarului – respectiv Categoriile de constructii si amenajari care se supun avizarii si autorizarii si Autorizatia de securitate la incendiu. Drepturi. Obligatii. Sanctiuni – urmau sa fie sustinute de specialisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat”, respectiv mr. ing. Cosacu Catalin Constantin, sef Inspectia de Prevenire, si mr. ing. Andrei Poama, adjunct sef Inspectia de Prevenire. (I.P.)

Leave a Reply