Medicul chirurg din Timisoara prins in flagrant cand lua mita 100 de euro, pus sub acuzare de procurori. “Intreaga activitate infractionala a fost supravegheata audio-video”

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, la data de 06.03.2020, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Razvan Tirziu,  sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita.


“In data de 06.03.2020, in jurul orelor 09,30 – 10, inculpatul Razvan Tirziu, medic in cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, a primit, fara a conditiona actul medical de acest lucru, suma de 100 de euro de la martorul denuntator V.B., cu care s-a intalnit pe holurile spitalului dupa efectuarea controlului medical asupra pacientei V.G, logodnica martorului denuntator”, ne-a comunicat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, Violeta Filip.

Intreaga activitate infractionala a fost supravegheata tehnic, respectiv audio-video. Cercetarile continua in cauza, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept. (V.E.)

 

Leave a Reply