DIICOT Timisoara se intareste cu procurori de la DNA! Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat, astazi, prima delegare

Dupa clasarile rasunatoare din ultima vreme – printre care dosarul camatarilor, in care s-au executat silit aproape 300 de imobile, si dosarul inselaciunii de 1 milion de euro de la firma Izometal Confort -, procurorii de la DIICOT Timisoara au ajuns in atentia Consiliului Superior al Magistraturii, care a hotarat sa le trimita intariri. Sau, supervizori…


Astfel, in sedinta de astazi, Sectia pentru procurori din cadrul CSM a hotarat sa disloce un procuror de la DNA Timisoara si sa-l trimita la DIICOT.

“Delegarea in functia de procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul teritorial Timisoara, a doamnei Moga Eliza Doruta, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Timisoara, pentru o perioada de 6 luni, incepand cu data de 11.03.2020”, se mentioneaza in hotararea adoptata de CSM.

Tot astazi, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat revocarea din functia de prim- procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Ineu, incepand cu data de 10.03.2020, a domnului Belei Nicolae Daniel, ca urmare a ramanerii definitive a Hotararii Sectiei pentru procurori in materie disciplinara nr.2/P din 13.03.2019, pronuntata in dosarul nr.13/P/2018, si revenirea acestuia la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, unitate de parchet unde a functionat anterior numirii sale in functia de conducere. (G.I.)

Leave a Reply