Traficant de migranti prins in flagrant si trimis in judecata de procurorii Parchetului Timis. Transporta cu un microbuz 12 afro-asiatici, preluati de la granita cu Serbia

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, in data de 09.03.2020, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata sub control judiciar a inculpatului B.G.C., cetatean roman, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de migranti.


“Din cuprinsul rechizitoriului rezulta ca, in data de 20.11.2019, in jurul orei 6,30, organele de politie din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara – Sectorul Politiei de Frontiera Moravita au prins in flagrant pe inculpatul B.G.C. in timp ce acesta transporta in interiorul unui autovehicul tip microbuz, pe DN 57, Moravita – Orsova,  un grup format din 12 cetateni de origine afro-asiatica, care trecusera fraudulos frontiera dintre Serbia si Romania, pentru ca acestia sa treaca ulterior ilegal frontiera spre Europa de Vest, primind in schimbul acestui serviciu un folos patrimonial”, ne-a transmis, cat se poate de sintetic, prim-procurorul Violeta Filip.

Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis. (V.E.)

 

 

Leave a Reply