Coronavirus in studioul TV Realitatea Plus! Vedeta Denise Rifai si echipa de la Legile Puterii, trimisa la izolare. Posibil, si analistul Ion Cristoiu

Vedeta TV Denise Rifai si toata echipa sa de la talk-show-ul Legile Puterii, de la Realitatea Plus, intră in izolare. Decizia luata de conducerea televiziunii a fost determinata de prezenta in platoul emisiunii, aseara, a vicepremierului Raluca Turcan, unul dintre contactii senatorului Vergil Chitac, care a bagat in izolare aproape intreg Guvernul Orban.


De altfel, pana la aflarea rezultatelor anchetei epidemilogice, si Raluca Turcan s-a autoizolat la domiciliu.  

Dupa anuntul premierului Ludovic Orban, de zi dimineata, cu privire la membrii PNL care vor fi nevoiti sa se autoizoleze, conducerea postul Realitatea Plus a depistat pe lista si numele vicepremierului, motiv pentru care a luat decizia ca realizatorul emisiunii si intreaga echipa sa intre in izolare.

“S-a salutat mai apropiat si s-a imbratisat de doua ori cu Raluca Turcan, pe care a avut-o invitata la emisiune, la venire si la plecare. Este obligata sa faca de urgenta testul pentru coronavirus si sa se autoizoleze la domiciliu”, a declarat patronul Realitatea Plus, Cozmin Gusa.

El cere acelasi lucru si pentru Ion Cristoiu, care a fost invitat in aceeasi emisiune si a stat pe scaunul pe care a fost asezata, inainte, si Raluca Turcan.

“Deci este incredibil ce se intampla azi in Romania! Este incredibil si inadmisibil! Daca aceia dintre cei mai cititi oameni care au lucrat si lucreaza in structura de stat – au impanzit virusul peste tot, ce sperante sa avem ca vor reusi sa izoleze si sa trecem cu bine prin aceasta perioada? Nu mai zic de tot circul asta politic! Cu guvernul care e in izolare, cu parlamentul care e in dezinfectie… Mi se pare un cosmar fara margini !”, scria Denise Rifai, vineri, pe Facebook, inainte sa afle ca va fi nevoita sa se autoizoleze. (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply