Termenul de plata al taxelor si impozitelor se amana, din cauza epidemiei de coronavirus. Anuntul facut de ministrul Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca, din cauza riscului raspandirii infectiei cu noul coronavirus (COVID-19), se amana plata impozitele pe cladiri, terenuri şi pe mijloacele de transport pentru 2020 de la 31 martie la 30 iunie 2020.


Anuntul a fost facut de Florin Citu printr-un mesaj publicat pe Facebook.

“Mesaj important pentru toti contribuabilii!

Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, in contextul riscului de raspandire a epidemiei cu COVID-19, se proroga primul termen de plata a impozitului pe cladiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achita integral, pana la 30 iunie 2020, impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiaza de bonificatia stabilita de Consiliul Local.

Aceste modificari urmeaza sa fie reglementate prin ordonanta de urgenta in prima ședinta de guvern”, este anuntul facut de Florin Citu, ministrul de Finante. (R.G.)

Leave a Reply