DESCINDERE. Magazin de cannabis descoperit de procurorii DIICOT in vestul tarii! Marfa era expusa la vedere si se vindea la cutie sau la plic

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Oradea, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Oradea, au efectuat, ieri, o perchezitie la sediul unei societati comerciale din municipiul Oradea, care comercializa, la vedere, produse cu continut redus de cannabis.


Marfa era vanduta prin intermediul unui magazin, care functiona la aceeasi adresa, si prin intermediul unui site deschis pe Internet, traficantii promovandu-si produsele in mediul online ca avand o concentratie redusa de Tetrahidrocanabinol (THC).

Totusi, suspiciunile procurorilor DIICOT s-au confirmat, analizele de laborator stabilind ca, la nivelul concentratiei, produsele puse in vanzare depaseau limita admisa de reglementarile in vigoare.

“Cu ocazia perchezitiei, au fost ridicate mai multe produse reprezentand materie vegetala sub forma de inflorescente, respectiv 24 cutii cu o masa de 3,5 grame fiecare, 12 cutii cu o de 5 grame fiecare, 4 cutii cu o masa de 10 grame fiecare si 11 plicuri cu o masa de 80 grame fiecare precum si mai multe mai multe mostre din produse ce contin, potrivit etichetarii, CBD si THC”, transmite DIICOT prin intermediul unui comunicat de presa.

Procurorii mai precizeaza ca, pe intreg parcursul procesului penal, suspectii și inculpatii beneficiaza de drepturile și garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie. (V.E.)

Leave a Reply