Guvernul Orban a invins coronavirusul! Rezultatul testelor la care au fost supusi premierul si ministrii sai, negativ

Premierul interimar si repropus pentru aceasta demnitate de presedintele Romaniei, Ludovic Orban, nu este infectat cu COVID-19. Testul pe care l-a facut, astazi, a avut un rezultat negativ, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.


”Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus (COVID-19), iar rezultatul este negativ. De asemenea, ministrii care au fost testati la Parlament, au rezultate negative!”, precizeaza sursa citata.

Pe langa Ludovic Orban, ministrii ai caror rezultate sunt negative sunt: Victor Costache, Raluca Turcan,Nicolae Ciuca, Florin Citu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Bolos, Marcel Vela, Ionut Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu si Ion Stefan

Intr-o interventie la Realitatea Plus, ministrul Sanatatii, Victor Costache, a precizat ca el si alti doi ministri din cabinetul lui Ludovic Orban nu sunt nici macar in autoizolare.

Este vorba, in afara de Costache, de ministrul Justitiei Catalin Predoiu si ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. ”Noi nu am fost la acel Birou Politic al PNL”, a spus Victor Costache referindu-se la sedinta conducerii PNL la care a fost prezent si senatorul Vergil Chitac, diagnosticat cu coronavirus.

Ministrii din lista de mai sus se pot prezenta, astel, la Cotroceni pentru a depune juramantul in noul guvern Orban, in cazul foarte probabil in care acesta va primi votul de investire al Parlamentului. (Mara Ion)

Leave a Reply