Shopping City Timisoara isi reduce programul de functionare. Hipermarketul Carrefour si farmaciile isi pastreaza orarul normal

Reprezentantii Shopping City Timisoara anunta ca, in contextul crizei provocate de epidemia de COVID-19, se alatura demersului autoritatilor de a identifica si implementa solutii ce pot preveni raspandirea noului virus.


Astfel, incepand de luni, 16 martie, centrul comercial isi va ajusta programul de functionare. Acesta va fi deschis doar in intervalul 12-20. De asemenea, hipermarketul si farmaciile isi pastreaza programul normal, in timp ce in cazul Cinema City programul este identic cu cel al centrului comercial (ultima proiectie va incepe la ora 20).

“Cautam, alaturi de chiriasii nostri, cele mai bune solutii pentru a gestiona aceasta provocare. Shopping City Timisoara pune pe primul loc siguranta clientilor si angajatilor sai, iar aceasta masura a fost luata cu scopul de a preveni raspandirea noului virus. In acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau sa fie gazduite in urmatoarea perioada”, ne-a transmis purtatorul de cuvant, Victor Lefter.

Clientii sunt incurajati sa acorde o atentie sporita igienei personale si sa isi dezinfecteze frecvent mainile, folosind dispenserele amplasate in incinta mall-ului.

Pentru a asigura un mediu cat mai sigur, a fost crescuta frecventa operatiunilor de dezinfectare si igenizare a suprafetelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant in mai multe zone ale centrului comercial. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de inlocuire, iar mall-ul este aerisit in mod natural periodic. (I.P.)

Leave a Reply