EVRIKA! Cum s-a vindecat de coronavirus o doctorita in varsta de 60 de ani, din Marea Britanie. “Am stiut ca voi supravietui! Am trecut peste, cu paracetamol”

O doctorita britanica infectata cu coronavirus a povestit pentru BBC cum a afectat-o boala, “o experienta sumbra”, si cum a reusit sa treaca peste momentele grele.


Medicul Clare Gerada, fost presedinte al Royal College of General Practitioners, a relatat la Radio 5 Live Breakfast ca simptomele ei s-au asemanat cu cele pe care le descriau pacientii cu COVID-19 pe care i-a vazut, in ultima perioada. Ea crede ca a contractat virusul in New York.

“Aveam gatul incredibil de uscat, tuseam sec si aveam febra foarte, foarte mare. Dar, ca sa fim realisti, ca boala, este doar o gripa foarte, foarte rea. Altfel n-as putea-o descrie.

Am avut gripa, iar boala asta e mai rea. Si am 60 de ani, nu sunt un om tocmai tanar. Dar nu am alte probleme majore de sanatate. Asa ca am stiut ca ii voi supravietui. Stiam ce am. Am trecut peste cu paracetamol.

De fapt, in cea mai mare parte a timpului am dormit. Altceva nu prea poti face… Nu imi amintesc sa mai fi dormit vreodata atat de mult. Timp de 4 zile n-am putut face altceva”, a mai spus Clare Gerada pentru BBC.

Medicul a postat, in scurt timp, si un mesaj pe Twitter, anuntand ca isi revine dupa suferintele cauzate de coronavirus. (G.G.)

UPDATE. Potrivit unui mesaj postat pe retelele de socializare de o alta doctorita, din Germania, se atrage atentia ca IBUPROFENUL favorizeaza dezvoltarea virusului, deci nu este recomandat in aceasta situatie.

Leave a Reply