ISTERIA cumparaturilor. Patronatul marilor lanturi de supermarketuri din Romania indemna la calm. “Exista cantitati si stocuri pentru toti!”

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR), din care fac parte retaileri mari precum Selgros, Profi, Penny, Carrefour sau Metro, fac un apel la clienti sa nu cumpere mai multe produse decat au nevoie, pentru ca exista cantitati si stocuri pentru toti.


Mai mult, in goana dupa cumparaturi, cei care fac shopping preventiv risca sa-i lase pe altii, temporar, fara produsele de stricta necesitate

Iata comunicatul primit la redactie din partea AMRCR:

”Stim ca multi dintre voi sunt preocupati in legatura cu efectele raspandirii Coronavirusului (Covid-19).

Va intelegem si va impartasim ingrijorarile si va anuntam ca facem tot ce putem pentru ca voi si familiile voastre sa aveti alimentele si produsele esentiale de care aveti nevoie.

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajatii, clientii si de a asigura disponibilitatea produselor.

Lucram indeaproape cu autoritatile, furnizorii si partenerii nostri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri in magazine si pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a caror cerere este ridicata.

Multumim tuturor colegilor din magazine si lanturi de aprovizionare care lucreaza zi si noapte pentru ca produsele de care este nevoie sa fie disponibile.

Efortul lor sustinut si extraordinar ne da tuturor incredere ca vom depasi aceasta situatie. Dar avem nevoie si de ajutorul vostru.

Va rugam sa fiti cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumparati. Intelegem framantarile voastre, dar a cumpara mai mult decat ai nevoie poate insemna uneori sa ii lasi pe ceilalti fara produsele de care si ei au nevoie.

Exista cantitati si stocuri pentru toti, daca suntem solidari si ne gandim si la nevoile tuturor.

Doar impreuna vom avea grija de cei dragi noua si de cei care sunt in varsta sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face fata acestei provocari.

Va asiguram ca prioritatea noastra, a tuturor, este sa fim cu totii in siguranta si sa va oferim produsele necesare”. (I.P.)

 
Leave a Reply