Program redus la Iulius Town Timisoara! Alte masuri de preventie Covid-19: parcare fara plata pentru un anumit segment, scadere capacitate food court si masuri ample de dezinfectie (P)

In contextul provocat de prezenta Covid-19 in Romania, compania IULIUS continua sa puna pe primul loc siguranta si sanatatea clientilor si partenerilor sai, prin implementarea de noi masuri menite sa limiteze riscurile de raspandire a virusului.


Incepand de marti, 17 martie 2020, toate mall-urile din portofoliul companiei IULIUS, inclusiv Iulius Town Timisoara, vor functiona dupa un program redus, in intervalul orar 12 – 20.

Masura va fi valabila pana pe 31 martie 2020, cu posibilitatea de a fi prelungita. Exceptie fac hypermarketul Auchan, farmaciile si drogheriile.

Totodata, capacitatea de locuri din zona de food court Iulius Town Timisoara a fost redusa cu cel putin 30%, pentru a permite o distanta considerabila intre mese. Cu acelasi scop, majoritatea restaurantelor si cafenelelor asigura serviciul de home delivery, direct sau prin intermediari.

Ca o exceptie, in ansamblul Iulius Town Timisoara, parcarea subterana Mall Parking, amplasata sub hypermarketul Auchan, va fi accesibila fara plata, fiind o masura menita sa faciliteze accesul clientilor catre locatiile cu produse de stricta necesitate.

Noile decizii completeaza pachetul de masuri preventive implementate pana in prezent cu scopul de a reduce riscul epidemiologic.

Mai exact, toate instalatiile HVAC functioneaza cu un aport de 100% aer proaspat, iar la receptiile din mall si din cladirile de birouri sunt disponibile solutii pentru dezinfectare.

In Iulius Town Timisoara s-au intensificat semnificativ masurile de curatenie si dezinfectare. Dozajul de substante active pentru dezinfectare a fost suplimentat si s-au efectuat actiuni de dezinfectie generala prin nebulizare, cel mai eficient proces, care asigura inclusiv dezinfectia sistemelor de ventilatie.

Mai mult, pentru spatiile cu predispozitie de contact direct, cum sunt mana curenta a scarilor rulante, usile de acces, lifturile, mesele din food court etc., actiunile de dezinfectie au caracter permanent, inainte si in timpul programului de functionare.

De asemenea, toate evenimentele au fost anulate sau amanate, iar activitatea caruselului este sistata.

Asiguram publicul ca manifestam grija maxima pentru a mentine un mediu cat mai sigur pentru clienti, personalul din segmentul retail si angajatii companiilor din cladirile de birouri, aceasta fiind prioritatea noastra actuala. Totodata, ii incurajam pe clienti sa efectueze plati prin card bancar, sa evite zonele si intervalele de timp aglomerate, sa pastreze distanta de cel putin un metru, sa se informeze doar din surse oficiale si sa adere la izolare sociala, daca sunt intr-o situatie care impune acest lucru.

Sanatatea tuturor este cea mai importanta! (I.P.)

Leave a Reply