Liderul celui mai mare sindicat al politistilor din Romania are o premonitie sumbra: in doua saptamani va fi arestat si distrus

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Constractual (SNPPC), Dumitru Coarna, are o previziune sumbra: in urmatoarele zile va fi arestat sau retinut, profitandu-se de starea de urgenta, intrucat unul dintre liderii PNL e hotarat sa-l distruga


”Au decis ”sa-l distrugem pe Coarna”, in sensul ca, odata cu starea de urgenta, se creaza o posibilitate pentru a fi retinut/arestat. In doua saptamani voi fi distrus! O sa vina momentul sa si spun pe cine am deranjat, in functie de cum evolueaza situatia”, a dezvaluit Dumitru Coarna, la Antena 3.

Aceasta victimizare a liderului SNPPC este lansata in spatiul public la doua saptamani dupa protestul neautorizat al politistilor, de langa sediul Guvernului, cand cei aproape 100 de participanti au strigat lozinci cu “demisia” si au suflat in vuvuzele, tulburand momentul intonarii imnului de stat al Romaniei.

La acea data, dupa ce a esuat in tentativa de a-i linisti, ministrul de Interne, Marcel Vela, a lansat un atac dur la adresa lui Dumitru Coarna.

“Ce face aici pensionarul acesta, care conduce sindicatul si care are un salariu mai mare decat ministrul, este o preocupare electorala. Este o diversiune. Din pacate, au cazut in aceasta capcana membrii de sindicat onesti, care au venit aici sa strice un moment dedicat chiar activitatii lor. Veti vedea, peste două luni, ca viata imi va da dreptate si ca va fi un frumos candidat politic pentru Parlamentul Romaniei. In acest minister e o increngatura intre sindicate, prin care ei cer doar salarii marite, pensii enorme, iesire la pensie mult mai devreme. Acest pensionar ii indeamna pe politisti sa-si depuna dosarele de pensie cat mai repede!”, a declarat Marcel Vela. (V.E.)

 

2 thoughts on “Liderul celui mai mare sindicat al politistilor din Romania are o premonitie sumbra: in doua saptamani va fi arestat si distrus

  1. Hahahah , pai ia sa ne spune si noua acest “distins” sindicalist , cine la pus sa intre in coala politica? si mai ales in rahatul psd’ist? Ce credea “”distinsul” Coarna , ca nu il vor ajunge din urma “pacatele” Pfui , daca va fi fortat sa bage cu subsemnatul , o sa avemn ceva povesti gen Odiseea .. lui Homer de citit .:)

Leave a Reply