TRAGEDIE. Un politist de frontiera din cadrul ITPF Timisoara s-a sinucis cu pistolul din dotare! A fost descoperit de catre colega de patrula

Un politist de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, care isi desfasura activitatea la Politia de Frontiera Mehedinti, unitate subordonata, a recurs la un gest disperat, pe fondul unor probleme de familie, fiind divortat, de curand.


Aflat in misiune de patrulare intre localitatile Crivina si Vrancea, barbatul in varsta de 40 de ani si-a pus capat zilelor, impuscandu-se in cap cu pistolul din dotare.

A fost descoperit de colega de echipaj, care a sunat imediat la 112. Din nefericire, medicii sositi urgent la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Un politist de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Portile de Fier II, in timp ce desfasura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de catre colega de patrula fara semne vitale, prezentand o plaga impuscata in zona capului. Imediat, la fata locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenta Drobeta Turnu Severin, o echipa din cadru IPJ Mehedinti si un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Severin”, a declarat Corina Moraru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Mehedinti.

Fost subofiter de jandarmi, cu stagii de activitate in cadrul inspectoratelor judetene din Mehedinti si Gorj, barbatul a trecut in rezerva in 2012, dar reincadrat, in 2017, la Politia de Frontiera Mehedinti. Sefii sai spun ca la angajare a fost testat psihologic si nu prezenta probleme care sa nu-i permita portul armamentului. (V.E.)

 

 

Leave a Reply