Salvatori infectati cu Covid-19! Seful ISU Hunedoara si 11 medici din Suceava, depistati pozitiv cu coronavirus

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, colonelul Viorel Demean, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 si urmeaza sa fie adus la Timisoara si internat in Spitalul “Victor Babes”.


Ofiterul a participat la o sedinta unde a fost prezent si administratorul public al Devei, Adrian David – diagnosticat cu coronavirus dupa ce a dat mana cu senatorul constantean Vergil Chitac -, insa spune ca nu a avut niciun fel de contact cu acesta, ca s-ar fi aflat la distanta de acesta. Totusi, imediat dupa intalnirea cu Adrian David, cand a aflat ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, a intrat in izolare la domiciliu.

„Aseara a venit rezultatul si este pozitiv. Sunt asimptomatic. Imediat voi merge la Timisoara, unde voi fi internat la Spitalul de boli infectioase. Eu eram in izolare inca de sambata trecuta, de cand au fost confirmati pozitiv Adrian David, Florin Oancea si Lucian Heius”, a declarat Demean pentru Hunedoara Liberă.

In urma acestui test pozitiv, la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara se va efectua o ancheta epidemiologica, pentru a se stabili care au fost persoanele cu care Viorel Demean a intrat in contact.

Reamintim ca, sambata seara, Grupul pentru Comunicare Strategica a anuntat ca 11 medici din Suceava, de la UPU, Boli Infectioase, Pneumologie si Ortopedie sunt infectati cu noul coronavirus si sunt internati in Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Suceava. (G.I.)

Leave a Reply