VIDEO scandalos! Mai multi politisti folosesc forta pentru a retine o tanara care refuza carantina Covid-19. Oamenii legii, obligati la izolare

O inregistrare video care surprinde un grup de politisti folosind forta pentru a retine si “baga in duba” o tanara rebela, care se opune din rasputeri oamenilor legii, a devenit virala pe internet.


In aceste zile, cand autoritatile au lansat apeluri repetate ca romanii sa ramana in case, pentru a nu deveni factorii raspandirii noului virus Covid-19, o tanara din Bucuresti a fost surprinsa pe strada, desi ar fi trebuit sa se afla in autoizolare, o masura preventiva care precede carantina.

In secventele filmate de un locatar, se vede disperarea cu care femeia se opune oamenilor legii, starnind comentarii dintre cele mai rautacioase pe retelele de socializare.

“O idioata refuza sa stea in carantina sau izolare! Astia merita impuscati, ca altfel nu se poate. Toti cei care au intervenit la actiunea asta vor fi trasi, probabil, pe bara 14 zile, asa, dintr-o prostie”, este mesajul lui Costin Batala, una dintre persoanele indignate de atitudinea femeii, care, daca refuza masura izolarii, si-ar putea infecta vecinii si alte persoane cu care intra in contact.

“Sunt niste nesimtiti! Cei din carantina se numesc suspecti la acest virus. Astia ar trebui nici sa nu se gandeasca la iesit”, spune un alt internaut.

Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional… (V.E.)

UPDATE. Filmarea este din Ramnicu Valcea, iar femeia era suspectata de coronavirus de catre vecini, care au acuzat-o ca-i poate imbolnavi si pe altii si au chemat politia.

3 thoughts on “VIDEO scandalos! Mai multi politisti folosesc forta pentru a retine o tanara care refuza carantina Covid-19. Oamenii legii, obligati la izolare

  1. ne purtam ca niste animale…fata voia doar sa fie o clipa libera…nici voi care acuzati nu stiti cum veti reactiona cind veti fi in locul ei…dar e mai usor de dat cu piatra…

  2. Luminita esti dusa cu pluta si tu ? Pentru astfel de specimene trebuie create spatii/celule in puscarii ca sa se invete minte .

Leave a Reply