Fara ordin de protectie! Tribunalul Timis a respins apelul comisarului sef Mihaela Scornea, sefa DGA Timis, care voia sa-si tina sotul la distanta

Sefa Serviciului Judetean Anticoruptie Timis, comisarul sef Mihaela Scornea, a pierdut procesul care a avut ca obiect emiterea unui ordin de protectie impotriva sotului sau, comisarul sef Aurel Scornea.


Tribunalul Timis a decis, in camera de consiliu, sa respinga apelul politistei anticoruptie, dupa ce, la termenul din 14.02.2020, Judecatoria Timisoara a hotarat ca nu sunt intrunite elemente suficiente pentru emiterea unui odin de protectie.

Reamintim ca, in primele zile dupa Revelion, mai exact in 10 ianuarie, comisarul sef Mihaela Scornea a depus o cerere la prima instanta locala, in care a solicitat emiterea unui ordin de protectie.

Potrivit unor surse din justitia locala, printre motivele invocate de sefa politistilor angajati in lupta anticoruptie din Timis se numara si faptul ca partenerul sau de viata ar fi devenit un pericol iminent pentru viata sa.

Chiar daca instanta a decis ca nu se impune emiterea unui ordin de protectie, Mihaela Scornea isi va putea tine sotul la distanta dupa solutionarea cererii de divort, inregistrata in 2 decembrie 2019, si aflata pe rolul Judecatoriei Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply