Activitatea de retail a Iulius Town Timisoara, suspendata temporar! Raman deschise, in continuare, hypermarketul Auchan, farmaciile, curatatoria si pet shop-urile

Incepand din 23 martie 2020, Iulius Town Timisoara isi suspenda temporar activitatea de retail. Este o masura de protectie si responsabilitate, sustinuta prin emiterea Ordonantei Militare nr. 2 din 21 martie 2020. In continuare, timisorenii vor avea la dispozitie locatiile cu produse alimentare si de necesitate.


Hypermarketul Auchan va fi, in continuare, deschis zilnic, in intervalul orar 08 – 21. Pentru siguranta clientilor, cel mai mare hypermarket din Timisoara, de peste 10.000 mp, a luat masuri de protectie, care, pe langa spatiul generos alocat cumparatorilor, presupun dezinfectarea frecventa a tuturor carucioarelor si suprafetelor de contact, dar si punerea la dispozitia acestora de solutii pentru dezinfectarea mainilor.

Totodata, accesul este facil, fara timp de asteptare pentru intrarea in hypermarket, iar stocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse.

In acelasi timp, pentru a facilita accesul clientilor catre locatiile cu produse de stricta necesitate, parcarea subterana Mall Parking, amplasata sub hypermarketul Auchan, este fara plata.

In Iulius Town Timisoara ramane deschisa si Policlinica Regina Maria, in intervalul orar 07,30 – 20. Farmacia HelpNet functioneaza de la 08 la 21, iar Sensiblu, de la 12 la 20. In cazul dm drogherie markt, programul este 10 – 20. Continua sa functioneze si Animax si Zoomania, cu produse veterinare, dar si curatatoria Lava & Cuce, in intervalul orar 12 – 20.

Va rugam sa va luati toate masurile de autoprotectie cand mergeti la cumparaturi si sa pastrati distanta de minimum un metru fata de alte persoane. Pe primul loc este sanatatea si siguranta tuturor. Este momentul sa ne bucuram cu totii de familie si sa ii protejam pe cei dragi. Luam o pauza astazi, ca sa ne reintoarcem cu energie cand totul va fi bine!

Programul poate suferi modificari, care vor fi comunicate pe site-ul www.iuliustown.ro.

Leave a Reply