Doliu in magistratura banateana! Primul presedinte al Curtii de Apel Timisoara a incetat din viata! Judecatorul Ioan Ispas ramane un model de profesionalism si de conduita pentru cei care l-au cunoscut

Judecatorul Ioan Ispas, primul presedinte al Curtii de Apel Timisoara, care a fost eliberat din functie prin Decretul 314/1 octombrie 1998, semnat de presedintele Emil Constantinescu, a incetat din viata.


Trista veste a fost anuntata, luni seara, de colegii sai de la Curtea de arbitraj de pe langa Camera de Comert, Industrie si Agricultură Timis, unde magistratul a continua sa judece litigiile din mediul de afaceri timisean si dupa iesirea la pensie.

“Cu deplina compasiune pentru familia indoliata, Curtea de arbitraj de pe langa Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis deplange, cu profund regret, plecarea dintre noi, in Lumea Celor Drepti, a domnului judecator Ioan Ispas, , cofondator si presedinte al acesteia, OM intre oameni, pilda de viata pentru toti colaboratorii sai. Dumnezeu sa il ierte si il odihneasca in pace!”, au transmis reprezentantii Curtii de arbitraj.

Moartea fostului magistrat este deplansa si de judecatorii banateni. “Colectivul Curtii de Apel Timisoara aduce un ultim omagiu celui ce a fost primul presedinte al Curtii de Apel Timisoara, domnul judecator Ioan Ispas, un profesionist exemplar, un model de conduita ce va rămane pentru totdeauna in amintirea noastra. Suntem alaturi cu sufletul de familia indoliata. Sincere condoleante! Dumnezeu sa il odihnească in pace!”, este mesajul primit din partea judecatorilor de la Curtea de Apel Timisoara. Sincere condoleante familiei indoliate! (I.P.)
Leave a Reply