VIDEO. Scandal la un supermarket Lidl, dupa ce o buticareasa si-a incarcat caruciorul cu peste 100 kg de faina si alte produse de stricta necesitate

Un incident petrecut, zilele trecute, la un supermarket din municipiul Galati contureaza ideea ca, initiativa conducerii Profi Romania, de a limita cantitatile de zahar,ulei, faina si malai ce pot fi cumparate de o persoana, pe un singur bon, ar trebui extinsa la nivelul tuturor retailerilor.


Cu alte cuvinte, persoanele care doresc sa-si aprovizioneze micile magazine de cartier sa fie indrumate catre Metro sau alte centre comerciale unde se pot face cumparaturi en-gros.

Asadar, in data de 26 martie, la ora 7,45, in incinta unui supermarket Lidl, din Galati, a izbucnit o discutie aprinsa intre o clienta si reprezentantii magazinului, dupa ce o persoana a incarcat intr-un carucior peste 100 kg de faina, zahar, conserve si alte alimente de stricta necesitate.

Gavril Dana Tatiana, clienta care a atras atentia ca, in aceasta perioada, retailerii n-ar trebui sa permita cumpararea de marfa en-gros, a filmat momentul de shopping nesimtit si a postat inregistrarea pe Facebook.

“Multumesc in numele celor care mai vin dupa mine si nu mai gasesc produsele cumparate de doamna, pana maine nu se vor mai scoate aceste produse sau daca o sa se mai scoata o sa vina altcineva si o sa umple carucioarele.

Limitati cumpararea produselor de stricta necesitate. Si eu am gresit, dar primul impuls a fost sa pun cele 8 pungi in carucior, pungi ce au fost date 4 colegilor mei, 2 personale si 2 parintilor care nu au voie sa iasa, dar de 2 saptamani am tot cautat acest produs in magazinul dvs. si nu exista.

Am intrebat la casa daca este normal si de ce nu limiteaza si mi-au spus ca au stocuri. Sefa de magazin a pus pe masina cu care a scos boxpaletul 4 baxuri ca sa scape de cosurile doamnei.

Nu sunt eu cea care sa faca ordinea in magazinele dvs dar toate magazinele mari au limitat nr. de produse cumparate (din intamplare cumnata mea o cunoaste, fiindca face cumparaturile uneori de la magazinele ei micro 13 Galati).

Nu ma acuzati ca nu am facut scandal, nu pot eu personal impune reguli cum nici angajatii nu au dreptul s-o faca, ci doar voi cei de la conducerea puteti s-o faceti. Si daca aveam timp si nu trebuia sa ajung la servici probabil as mai fi pus intrebari, dar stiu ca nu trebuie sa stam mult timp in magazine, sa intram cu manusi, masca (unii m-au acuzat ca am filmat in soapta de frica, dar eu purtam masca). Si doamna nu are nici-o vina, sincer, ci doar magazinul”, este mesajul femeii nemultumite de tupeul buticaresei.

Acest semnal de alarma a starnit sute de comentarii pe retelele de socializare, internautii atragand atentia ca limitarea cumparaturilor ar fi o solutie pentru oprirea proprietarilor de buticuri si chioscuri cu alimente de a face achizitii en-gros, lasandu-i pe ceilalti clienti cu cosurile goale. (Gabriela Gaspar)

One thought on “VIDEO. Scandal la un supermarket Lidl, dupa ce o buticareasa si-a incarcat caruciorul cu peste 100 kg de faina si alte produse de stricta necesitate

  1. E plin de buticari care cumpara carucioare intregi de marfa de la toate supermarket-urile,Lidl,Kaufland,Penny,Carrefour,etc…Evaziunea fiscala e in toi,doar nu-si inchipuie cineva ca se inregistreaza vreun bon fiscal in vreo contabilitate….Toata marfa se vinde la negru…Cei care vor sa cumpere legal o fac de la en-gros-isti,gen Selgros,Metro etc…Dar pe cine mai intereseaza asa ceva si mai ales cine sa verifice?

Leave a Reply