O primarie din Timis si-a inchis portile, iar primarul si toti angajatii s-au autoizolat la domicilii, dupa ce o colega a fost testata pozitiv cu Covid-19

Toti functionarii Primariei Sacosu Turcesc, in frunte cu primarul Gabriel Koller, s-au autoizolat la domicilii, dupa ce o angajata a fost confirmata pozitiv ca fiind infectata cu coronavirus.


Rezultatul testului a fost anuntat vineri dupa-amiaza, astfel ca angajata a fost internata la Spitalul Victor Babes din Timisoara, iar, de sambata, primaria si-a inchis portile.

“Am ramas toti acasa, cum e procedura. Doar o angajata o sa mearga, daca este cazul, sa elibereze certificate de deces”, a declarat Gabriel Koller pentru pressalert.ro, adaugand ca nu este singurul caz cu Covid-19, din Sacosul Turcesc, ci a mai fost diagnosticat pozitiv cu acest virus un barbat in varsta de 73 de ani, care, in prezent, este internat in spital.

Primarul a mai atras atentia cetatenilor sa stea acasa, sa se uite la televizor, sa respecte ordonanta militara, urmand sa faca un anunt public ca s-a inchis primaria din cauza coronavirusului. (Mara Ion)

Leave a Reply