Fostul adjunct al sefului Politiei Municipiului Timisoara a sarit in ajutorul politistilor care se lupta cu Covid-19, anuntand o donatie importanta

Colonelul in rezerva Mircea Rosu, fostul sef adjunct al Politiei Municipiului Timisoara si fost presedinte al Filialei Timis din cadrul Corpului National al Politistilor, a sarit in ajutorul colegilor sai activi, care se lupta in strada cu virusul Covid-19, si a anuntat o donatie importanta pentru cei care risca, in fiecare zi, sa se infecteze cu noul coronavirus.


“Cu ajutorul unui prieten, ce nu doreste ca numele sa-i fie postat, un om simplu si muncitor, nu bogat, dar cu o familie foarte frumoasa si un suflet deosebit, astazi am reusit sa putem sprijini activitatea fostilor mei colegi de munca din Politia Judetului Timis, donand peste 400 de perechi de manusi de protectie din latex, bunuri ce sper ca-i vor ajuta sa ramana sanatosi chiar si atunci cand actioneaza in linia I in lupta asta inegala cu noul Coronavirus.

Ca suntem oameni, membrii sau nu ai unor organizatii profesionale sau sindicale, ca vorbim de Asociatia Internationala a Politistilor sau de Corpul National al Politistilor, cuvantul de ordine ar trebui sa fie la toti, Unitate, Implicare, Ajutor si Profesionalism!

Sunt cu sufletul alaturi de voi, sa fiti sanatosi, voi si familiile voastre, vom trece si peste aceste timpuri tulburi si urate”, le transmite colonelul (r) Mircea Rosu fostilor sai colegii. (G.I.)

Leave a Reply