Politia Locala Buzias, in autoizolare! “Un coleg de-al nostru a fost testat pozitiv cu Covid-19”, anunta col. (r) Adrian Dumbrava, fostul sef la Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Timis

Un post de politie locala din Timis si-a inchis portile pentru 14 zile, dupa ce un angajat a fost testat pozitiv cu noul virus Covid-19.


Este vorba despre toti agentii Politiei Locale Buzias, care au intrat in autoizolare, inca de sambata, in frunte cu colonelul in rezerva Adrian Dumbrava, fostul sef al Biroului Arme, Explozivi si Substante periculoase din cadrul IPJ Timis.

Masura autoizolarii a fost dispusa imediat de Adrian Dumbrava, dupa ce subalternul sau, sotul unei angajate din Primaria Sacosu Turcesc, diagnosticate cu Covid-19, a anuntat ca are stari febrile si alte semne specifice infectiei cu coronavirus.

“Dupa ce colegul nostru a fost testat pozitiv cu coronavirus, am retras toti oamenii din obiective si am intrat in autoizolare. Nu avem ce face, 14 zile trebuie sa stam acasa. Au fost cei de la DSP si au dezinfectat sediul politiei, dar si sediul primariei.

Problema este ca agentul nostru depistat pozitiv cu Covid-19 a facut parte din echipaje mixte, cu politisti si jandarmi, care va trebui sa fie, si ei, izolati. Pana in prezent, trei agenti de la Politia Nationala au ramas in izolare.

Colegul nostru este bine, l-au internat la Spitalul Victor Babes, intr-un salon cu opt paturi, este singur in camera, are temperatura 36 cu 4, speram sa-si revina. Sotia lui, care s-a infectat la Primaria Sacosul Turcesc, are febra, e stabilizata, dar, dupa cum am vazut, medicii de la Timisoara fac adevarate miracole”, ne-a declarat Adrian Dumbrava.

Fostul sef de la Arme Timis mai spune ca, in perioada in care Politia Locala Buzias este in autoizolare, ordinea publica si controalele efectuate in conformitate cu ordonantele militare, pe teritoriul orasului, vor fi executate de politie si jandarmerie. (G.I.)

 

One thought on “Politia Locala Buzias, in autoizolare! “Un coleg de-al nostru a fost testat pozitiv cu Covid-19”, anunta col. (r) Adrian Dumbrava, fostul sef la Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Timis

Leave a Reply