Povestile de succes ale firmelor infiintate prin Proiectul SIA VEST, derulat de CCIA Timis, merg mai departe! Camelia Varzaru a devenit intreprinzator in domeniul floristicii

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale”, continua sa sprijine si sa monitorizeze activitatea start-up-urilor infiintate in cadrul acestui proiect, chiar daca noile firme se confrunta cu problemele specifice crizei economice declansate de Covid-19.


Camelia Varzaru, din Timisara, este inca unul din beneficiarii finantarii nerambursabile, care de la inceperea activitatii si primirea primei transe de finantare a reusit sa indeplineasca cu succes indicatorii din planul de afaceri selectat.

Si-a infiintat o companie in domeniul floristicii, care incearca sa aduca putina culoare si parfum in viata noastra.

„Creativitatea se naste atunci cand incerci sa infuzezi in lume putina frumusete. „Drag de flori” s-a nascut dintr-o imaginatie care abunda de culori si parfum si umple incaperea cu prospetimea delicata a florilor.

Un buchet mic, un cadou facut cu drag sau un eveniment special – toate pot primi o insemnatate unica si plina de emotie. Clientii nostri sunt beneveniti sa ne introduca in imaginatia lor. Ne lasam ghidati de ideile si de personalitatea fiecaruia si de ceea ce ar vrea sa simta. Design-ul floral este felul nostru de a darui un cadou, de la natura adaptat evenimentului tau”, spune Camelia Varzaru, asociat unic si administrator al societatii comerciale Petale Creative SRL (https://dragdeflori.ro/).

Dupa autorizarea activitatii si semnarea contractelor de subventie, firmele au inceput implementarea planurilor de afaceri selectate spre finantare. Cele 24 de firme au un numar total de 59 de angajati, iar valoarea totala a subventiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

Reamintim ca Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale, derulat de CCIA Timis in parteneriat cu S.C. Gapa S.R.L., se adreseaza persoanelor cu domiciliul in unul din cele patru judetete ale Regiunii Vest care intentioneaza sa infiinteze o afacere nonagricola in mediul urban.

Proiectul vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin crearea si sprijinirea dezvoltarii de noi afaceri in Regiunea Vest, care sa conduca la crearea de noi joburi.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, iar finantarea este nerambursabila in proportie de 100%! (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela Buzatu – manager de proiect.

Leave a Reply