Un jandarm din Gruparea Mobila Timisoara a capturat un spargator de locuinte, dupa ce hotul tocmai daduse o lovitura in zona Caii Sagului

Un jandarm din Gruparea Mobila Timisoara, aflat in timpul de recuperare dupa serviciu, a prins un hot care a sustras mai multe bunuri dintr-o locuinta.


Marti, 31 martie a.c., in timp ce jandarmul se afla in autoturismul sau, pe o strada din Calea Sagului, municipiul Timisoara, a observat un barbat care iesea din curtea unei case, prin escaladarea gardului.

Acesta avea asupra sa mai multe bagaje voluminoase, motiv pentru care jandarmul l-a strigat si i-a solicitat sa se opreasca. In acel moment, individul a incercat sa fuga printre imobilele din zona, insa a fost prins in scurt timp si imobilizat de catre jandarm. La fata locului a mai sosit o persoana, un vecin din apropierea locuintei pradate, care a fost martor la cele intamplate.

“Solicitati sa intervina, jandarmii din echipajul de interventie au sosit, de urgenta, la fata locului si au procedat la stabilirea identitatii fugarului. In urma legitimarii, s-a stabilit ca acesta are varsta de 34 de ani si domiciliul in municipiul Resita, judetul Caras-Severin. In bagajele barbatului au fost gasite bunurile sustrase din locuinta: o combina cu boxe audio, un televizor si alte obiecte de uz casnic”, ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Hotul a fost predat politistilor din cadrul IPJ Timis, impreuna cu actele de sesizare, in vederea continuarii cercetarilor. (V.E.)

 

Leave a Reply