Liderul arabilor sirieni din Timisoara, iertat de procurori, dupa ce a agresat un tanar din Iran! Victima a fost blocata in trafic, lovita si amenintata cu moartea

Liderul arabilor sirieni din Timisoara a scapat basma curata dintr-un dosar de amenintare, dupa trei ani de cercetari asidue ale procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. Ghazal Hamwi Wadah a fost reclamat de un tanar de nationalitate iraniana, din Timisoara, care expus in plangerea penala cum a fost agresat pe strada de liderul arabilor sirieni.


“Mi-a blocat calea, a coborat din autoturism, a lasat portiera deschisa si a venit in dreptul geamului meu. Am avut ocazia de a pleca, dar nu inainte de a primi o lovitura puternica de pumn direct in ureche. Ajuns la a doua intersectie semaforizata de pe Calea Aradului, agresorul a coborat din nou din masina sa si a venit in dreapta autoturismului meu. A inceput sa ma ameninte si sa imi ameninte familia”, a relatat victima agresiunii. Motivul violentelor din trafic: “A sustinut ca am franat brusc pentru a-i fura aurul. Nici vorba de asa ceva. Eu veneam de la cumparaturi“, a precizat vitima.

La dosarul penal deschis pe numele batausului Ghazal Hamwi Wadah a fost depus si un certificat medico-legal (nr. 633/A2/03.05.2016), care a atestat fgaptul ca tanarul a suferit o perforatie de timpan la urechea stanga.

In ciuda acestei probe, Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara a decis, dupa mai mult de trei ani de la demararea anchetei, ca se impune renuntarea la urmarirea penala. “Admite cererea formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in dosarul nr.5186/P/2016. Constata legalitatea si temeinicia solutiei de renuntare la urmarirea penala, dispusa in dosarul nr. 5186/P/2016, fata de suspectul Ghazal Hamwi Wadah, sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare”, se mentioneaza in incheierea finala (dezinvestirea) pronuntata de Judecatoria Timisoara.

In prezent, Ghazal Hamwi Wadah este trimis in judecata intr-un alt dosar penal, dupa ce a mituit un agent de politie cu suma de 100 de euro. (V.E.)

Leave a Reply