Compania IULIUS a donat peste 150.000 de euro sistemului medical. Fii alaturi de eroii in alb printr-o donatie directa catre spitale, prin platforma care ne uneste – www.iuliusincomunitate.ro (P)

Din responsabilitate fata de comunitate si din solidaritate pentru personalul medical, incercat din greu in aceasta perioada, compania IULIUS a demarat o campanie care ii uneste pe toti cei ce vor sa ajute.


Impreuna luptam impotriva noului coronavirus prin donatii care ajung direct in conturile spitalelor, printr-o simpla plata cu cardul! Pana acum, la nivel national, IULIUS a contribuit cu 150.000 de euro la sustinerea sistemului medical.

Compania IULIUS a lansat campania „Donam azi, zambim maine”, prin care pune la dispozitia comunitatii o platforma ce permite oricui sa doneze orice suma.

Apelul incurajeaza companiile si persoanele fizice sa contribuie la sustinerea celor care fac eforturi pentru a salva vieti.

Platforma creata pe site-ul www.iuliusincomunitate.ro faciliteaza donatiile si sponsorizarile directe in conturile a 13 spitale din Timisoara, Iasi si Suceava, astfel incat banii sa ajunga in timp real la cei care au cea mai mare nevoie de ei. Din Timisoara sunt incluse Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babes”, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” si Spitalul Clinic Municipal de Urgenta.

In repetate randuri, medici, asistenti sau infirmieri, direct sau indirect implicati in lupta impotriva noului coronavirus, au semnalat ca lipsurile din spitale le pun viata in pericol, dar si pe cea a pacientilor.

Produsele de baza, echipamentele de protectie, dar si dotarile medicale sunt „armele” lor indispensabile. Noi putem ajuta prin donatii, facute printr-o simpla plata online, de oriunde si oricand.

Platforma creata ofera „firul scurt”, pentru ca sumele oferite din solidaritate sa ajunga direct in conturile spitalelor din Timisoara, Iasi si Suceava. Mai mult, fiecare poate alege carei unitati medicale directioneaza sumele, in functie de propriile lor analize si sentimente. Cei care doresc le pot transmite si gandurile lor bune. Cu totii sunt expusi si au nevoie de ajutor si sa fie protejati!

In cazul persoanelor fizice, sumele care pot fi donate pornesc de la o valoare de 10 lei si se realizeaza prin plata cu cardul, fara comisioane, in timp ce companiile vor semna contracte de sponsorizare, pentru care primesc consiliere, astfel incat procedura sa se desfasoare cat mai rapid posibil.

Pana acum, la nivel national, suma totala oferita de IULIUS in sprijinul sistemului medical se ridica la peste 150.000 de euro (734.450 de lei). Cu exceptia a 100.000 de lei, donati prin intermediul campaniei „Un Singur Cluj”, la Cluj-Napoca, restul sumei a fost virata direct in contul unor spitale din Timisoara, Iasi si Suceava. Prin intermediul platformei, intreaga comunitate poate ajuta personalul medical.

„Contextul actual ne provoaca capacitatea de reactie colectiva si, in aceste momente dificile, este esential sa fim solidari unui scop comun. Dorinta de implicare a multora dintre noi ne demonstreaza ca puterea noastra sta in faptul ca suntem o comunitate unita. Este de datoria noastra, a tuturor, sa ii sprijnim asa cum putem pe cei care duc lupta din linia intai, cu atat de mult curaj si expusi. Este cel mai bun moment sa oferim sprijin, pentru ca asa ne ajutam pe noi si pe cei dragi noua”, a declarat Iulian Dascalu, presedintele companiei IULIUS.

Platforma disponibila pe www.iuliusincomunitate.ro a fost creata gratuit de compania code 932, care a depus toate eforturile pentru a fi accesibila intr-un timp foarte scurt, iar pentru tranzactii nu se aplica comisioane, acestea fiind suportate de platforma plationline.ro. Le multumim partenerilor pentru implicare si tuturor celor care contribuie la protejarea personalului medical printr-o simpla plata cu cardul, de oriunde si oricand.

Fii alaturi de eroii care lupta impotriva epidemiei! Doneaza astazi, ca sa zambim maine, impreuna! (I.P.)

Leave a Reply