Toata familia unui primar din Timis, depistata pozitiv cu Covid-19. Edilul este asimptomatic, dar va fi internat la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” alaturi de sotie, mama si cumnata

Singurul focar de infectie cu virusul Covid-19 din judetul Timis, satul Sacosu Turcesc, intrat in carantina inca din data de 31 martie, incepe sa dea bataie de cap autoritatilor, care nu reusesc sa stavileasca numarul imbolnavirilor.


Dupa ce, saptamana trecuta, Primaria Sacosu Turcesc si-a inchis portile, iar opt functionari au intrat in izolare la domicilii, din cauza unei colege descoperite cu Covid-19, pandemia s-a abatut si asupra familiei primarului Gabriel Koller.

In urma testarii la care au fost supusi toti contactii functionarei din primarie, au fost depistati pozitiv cu coronavirus atat primarul, cat si sotia, mama si cumnata acestuia.

“El a luat de la sotia lui Giuchici Jr. ori de la sotia politului local din Buzias, care lucreaza la Primaria Sacosu Turcesc. Desi l-au gasit pozitiv, mi-a spus ca este sanatos tun. O sa vina cu izoleta sa-i duca la Spitalul de Boli Infectioase”, ne-a transmis unul dintre prietenii de-o viata ai primarului Koller.

De altfel, edilul din Sacosu Turcesc a si declarat pentru presa timisoreana ca n-a avut simptome, temperatura sau dureri de muschi.

Din cauza focarului de infectie din Sacosu Turcesc, in 31 martie, seful Politiei Locale Buzias, Adrian Dumbrava, a luat decizia inchiderii unitatii si plasarea tuturor politistilor in izolare. “Unul dintre colegii nostri a fost depistat pozitiv cu coronavirus”, si-a motivat decizia seful Politiei Locale Buzias. (Mara Ion)

 

Leave a Reply