VIDEO. Detinutii minori de la Centrul Educativ Buzias, intr-un videoclip care promoveaza beneficiile “arestului” la domiciliu in perioada Covid-19

Administratia Nationala a Penitenciarelor a demarat o campanie de promovare a mesajului de sanatate publica “Stati in Casa”, o recomandare de sezon care se adreseaza tututor romanilor care, in afara domiciliului, s-ar expune periculos pandemiei de coronavirus Covid-19.


“O campanie realizata de Administratia Nationala a Penitenciarelor. Intr-un moment in care ducem o lupta comuna, aceea a responsabilitatii, va propunem mesajul celor care si-au pierdut libertatea. Nu ii blamati, nu acum! Ascultati-le mesajul! STATI IN CASA!”, ne-a transmis comisarul sef Marina Valdora Simonetti, purtatorul de cuvant al Centrului Educativ Buzias din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

De remarcat ca, in videoclipul prin care persoanele care, temporar, si-au pierdut libertatea, in urma unor fapte antisociale, apare si un detinut minora de la Centrul Educativ Buzias. (G.I.)

Leave a Reply