Solidaritate Covid-19! O consiliera locala din Timisoara a confectionat 300 de masti, pe care le-a donat Directiei de Asistenta Sociala

Criza pandemiei de coronavirus scoate la iveala gesturi incredibile de solidaritate umana, precum actiunea sotilor Angela si Adrian Buzuloiu, primii voluntari Covid-19 din Timisoara, care, de aproape o luna, se ocupa de cumparaturile persoanelor in varsta, dar si talente ascunse cu modestie si migala, precum iscusinta in arta croitoriei demonstrata de Laura Chindris, consilier local din partea ALDE in cadrul Consiliului Local Timisoara.


Tanara politiciana a cusut nu mai putin de 300 de masti, pe care, impreuna cu viitorul candidat la fotoliul de primar al Timisoarei, Adrian Orza, le-au donat Directiei de Asistenta Sociala.

“Astazi, am donat 300 de masti reutilizabile, cusute personal de colega mea, consiliera locala Laura Maria Chindris. Am tinut sa le donam fostilor mei colegi de la Directia de Asistenta Sociala, acelora care fac in aceste clipe munca de teren, pentru ingrijirea la domiciliu a celor aflati in nevoie.

De asemenea , sunt si pentru persoanele in varsta, fara apartinatori, care au si ei nevoie sa simta ca nu sunt singuri pe lume. Felicitari Laura, pentru efortul si talentul tau!”, este mesajul postat pe Facebook de fostul viceprimar al orasului, Adrian Orza, candidatul sustinut de PSD in cursa pentru viitor primar al Timisoarei.

De remarcat ca Laura Chindris, expert in accesarea fondurilor europene, este foarte activa si la varful administratiei locale, nu de putine ori solicitand verificari suplimentare ale proiectelor de hotarari care apar peste noapte pe agenda sedintelor de Consiliu Local. (Mara Ion)

Leave a Reply