Talharie in plina strada, la Timisoara! Un tanar a atacat o femeie la iesirea dintr-un supermarket Profi, insa a fost imobilizat rapid de cetateni

Jandarmii din Timisoara au intervenit rapid, in aceasta seara, si au incatusat un  un individ care a comis o talharie, dupa care i-a amenintat pe cei din jur cu un pistol cu gaze.


Evenimentul s-a produs, in jurul orei 18,30, in zona bulevardului Dambovita, la iesirea dintr-un supermarket Profi.

O femeie, care tocmai isi facuse cumparaturile, a fost atacata de brutal de agresor, care i-a aplicat mai multe lovituri de pumn in zona capului si i-a cerut banii. N-a gasit decat 50 de lei in portofelul victimei, dar i-a luat si a incercat sa fuga.

Un barbat aflat in apropiere s-a luat dupa talhar si a incercat sa-l imobilizeze, insa acesta a scos un pistol cu gaze si l-a amenintat cu moartea pe salvatorul de ocazie. Imediat au sarit mai multi trecatori, care au reusit sa-l puna la pamant pe individul violent si au chemat jandarmii.

In cateva minute, oamenii legii au ajuns la locul incidentului, l-au incatusat pe agresor si l-au predat politstilor de la Sectia 3 pentru continuarea cercetarilor. (V.E.)

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

 

One thought on “Talharie in plina strada, la Timisoara! Un tanar a atacat o femeie la iesirea dintr-un supermarket Profi, insa a fost imobilizat rapid de cetateni

Leave a Reply